EEN creatief bureau werkend vanuit de ijmond regio

Over ons

Wij zijn een creatief bureau gespecialiseerd in het bedenken en produceren van visuele content voor bedrijven. Vanuit ons hoofdkwartier op het terrein van Tata Steel in Velsen-Noord maken wij o.a. bedrijfsfilms en foto’s, animaties, illustraties en 360 graden video’s.

wie zijn we ?

We zijn een collectief van ervaren content-makers. Ieder heeft zijn of haar eigen specialisme, maar we zijn allround genoeg om elkaar te versterken. We zijn creatief, volhardend en we proberen bij ieder project iets extra’s te leveren. Onze klanten waarderen dit en het zorgt ervoor dat we langdurige relaties kunnen opbouwen gebasseerd op vertrouwen. En vraagt de klant om iets wat we zelf niet beheersen? Dan maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk van partnerbedrijven en freelancers.

wat onderscheidt ons van al die andere bureau’s ?

Onze wortels liggen in de industrie en techniek. We komen vaker in een fabriek dan in een studio. Alle Fixers hebben het VCA-VOL certificaat en we nemen onze eigen Persoonlijke BeschermingsMiddelen mee naar een klus. Deze kennis op het gebied van veiligheid en techniek maakt ons een uniek bureau en het zorgt ervoor dat we razendsnel kunnen schakelen in uitdagende omgevingen.

Ons team
Edith Paol
Edith Paol

Fotograaf

Edith Paol is bijna 30 jaar werkzaam als fotograaf. Vindt het heerlijk om de perfecte setting te creëren. Is haar bril nog wel eens kwijt, al staat deze dan waarschijnlijk gewoon op haar hoofd. Je mag achter haar fietsen als ze op de E-bike alle snelheidsrecords verbreekt, maar dan moet je het wel even netjes vragen. 

Johan Zandbergen
Johan Zandbergen

Designer

Johan Zandbergen is onze ervaren ontwerper/animator/illustrator. Onbetwiste After Effects koning. Weet van de meest saaie PowerPoint nog een boeiende visual te maken. Is soms zo geconcentreerd bezig dat hij de wereld om zich heen volledig vergeet. Hier moeten zijn collega’s vaak om lachen. En Johan lacht dan zelf het hardst mee. Hij heeft het lichaam van een topatleet, maar weet zelf ook niet hoe dat komt.

Jeff van Schie
Jeff van Schie

Eigenaar/Videograaf

Jeff van Schie is mede-eigenaar en videograaf en helpt graag klanten om van een idee te komen tot een plan. Hij voelt zich net zo comfortabel in een maatpak als in een werkpak. Een familieman die soms ook de behoefte heeft om in zijn eentje een berg te beklimmen op de racefiets. Kan met zijn bijna 2 meter ook ingezet worden voor drone shots.

Gerrit Min
Gerrit Min

Eigenaar/Fotograaf

Gerrit Min is de “founding father” van het Fix imperium. Startte in 1979 als industrieel fotograaf bij de Hoogovens en is ruim 40 jaar later nog steeds niet uitgekeken op alles wat met industrie en techniek te maken heeft. Altijd op zoek naar nieuwe ontwikkelingen op het gebied van visualisatie. Is niet bang voor een flinke portie boekhouden en bakt elke donderdag eieren voor het personeel afkomstig van zijn eigen kippen.

Wat we doen
Film

Bedrijfsfilms, “How it’s Made”, 360 graden, explainers, E-learning, Interviews, etc.

Fotografie

Bedrijfsfotografie, portretten, evenementen, calamiteiten, onderzoek, etc.

Design

Illustraties, animaties, infographics, opmaak, ontwerp, explainers, etc.