EEN creatief bureau werkend vanuit de ijmond regio

Over ons

Wij zijn een creatief bureau gespecialiseerd in het bedenken en produceren van visuele content voor bedrijven. Vanuit ons hoofdkwartier op het terrein van Tata Steel in Velsen-Noord maken wij o.a. bedrijfsfilms en foto’s, animaties, illustraties en 360 graden video’s.

wie zijn we ?

We zijn een collectief van ervaren content-makers. Ieder heeft zijn of haar eigen specialisme, maar we zijn allround genoeg om elkaar te versterken. We zijn creatief, volhardend en we proberen bij ieder project iets extra’s te leveren. Onze klanten waarderen dit en het zorgt ervoor dat we langdurige relaties kunnen opbouwen gebasseerd op vertrouwen. En vraagt de klant om iets wat we zelf niet beheersen? Dan maken we gebruik van ons uitgebreide netwerk van partnerbedrijven en freelancers.

wat onderscheidt ons van al die andere bureau’s ?

Onze wortels liggen in de industrie en techniek. We komen vaker in een fabriek dan in een studio. Alle Fixers hebben het VCA-VOL certificaat en we nemen onze eigen Persoonlijke BeschermingsMiddelen mee naar een klus. Deze kennis op het gebied van veiligheid en techniek maakt ons een uniek bureau en het zorgt ervoor dat we razendsnel kunnen schakelen in uitdagende omgevingen.

Wat we doen
Film

Bedrijfsfilms, “How it’s Made”, 360 graden, explainers, E-learning, Interviews, etc.

Fotografie

Bedrijfsfotografie, portretten, evenementen, calamiteiten, onderzoek, etc.

Design

Illustraties, animaties, infographics, opmaak, ontwerp, explainers, etc.